Loodgieter nodig in Heerhugowaard? Bel snel Helsloot Installatietechniek!

Ben je op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Heerhugowaard? Dan ben je bij Helsloot Installatietechniek aan het juiste adres! Of je nu te maken hebt met een verstopte afvoer, een lekkende kraan of een compleet nieuwe badkamer wilt laten installeren, onze ervaren vakmensen staan klaar om je te helpen. Hier bij Helsloot Installatietechniek begrijpen we dat problemen met sanitair of verwarming snel en professioneel opgelost moeten worden, en daarom bieden wij snelle service van hoge kwaliteit.

Onze diensten

Bij Helsloot Installatietechniek bieden we een breed scala aan diensten aan, zodat we aan al jouw installatie- en reparatiebehoeften kunnen voldoen. Hier zijn enkele van de services die we aanbieden:

 1. Ontstoppingsdienst
  • Last van een verstopte afvoer of toilet? Onze specialisten kunnen het probleem snel diagnosticeren en verhelpen, zodat het water weer vrij kan stromen.
 2. Lekdetectie en reparatie
  • Lekkages kunnen leiden tot waterschade en hoge reparatiekosten. Onze experts kunnen lekkages detecteren, of het nu gaat om een lekkende kraan, een leiding in de muur of een daklekkage, en deze snel en effici├źnt repareren.
 3. CV-installatie en onderhoud
  • Voor het installeren van een nieuwe CV-ketel of het onderhouden van je huidige verwarmingssysteem ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je huis comfortabel en energiezuinig verwarmd wordt.
 4. Badkamerrenovatie
  • Wil je jouw badkamer moderniseren of renoveren? Onze vakmensen kunnen je adviseren over het ontwerp en de materialen, en zorgen voor een professionele installatie van sanitair, tegels en meer.
 5. 24/7 spoedservice
  • Problemen met sanitair of verwarming houden geen rekening met kantoortijden. Daarom bieden wij een 24/7 spoedservice aan, zodat je ook buiten reguliere werktijden op ons kunt rekenen.

Waarom kiezen voor Helsloot Installatietechniek?

 • Ervaring en expertise: Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring en zijn goed opgeleid om zelfs de meest complexe problemen op te lossen.
 • Snelle respons: Wij begrijpen dat tijd kostbaar is wanneer je te maken hebt met een lekkage of verstopping. Daarom streven wij ernaar om snel ter plaatse te zijn en het probleem zo snel mogelijk op te lossen.
 • Klantgerichtheid: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Wij luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat het werk wordt uitgevoerd zoals jij dat wilt.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Of je nu een acuut probleem hebt dat direct aandacht vereist of een geplande installatie wilt bespreken, wij staan klaar om je te helpen. Bel ons op 0226-237109 of bezoek onze website helslootinstallatietechniek.nl voor meer informatie en om een afspraak te maken. Bij Helsloot Installatietechniek zijn we pas tevreden als jij dat bent!

Laat ons je helpen om jouw sanitair- en verwarmingsproblemen snel en professioneel op te lossen. Wij zijn jouw betrouwbare partner in Heerhugowaard en omgeving!